وي افزود: در صورتي که ماموران يگان حفاظت آموزشهاي لازم را ببينند، ميتوانند افراد مجرم را هنگام ارتکاب به جرم دستگير کنند.
اين در حالي است که ماموران يگان حفاظت هماکنون در صورت مشاهده هر نوع تجاوز يا تخريب آثار تاريخي تنها موظف به ارائه گزارش به مسئولان هستند.
تکلو در بخش ديگر گفتگوي خود با ميراث آريا به ضعف قوانين مربوط به ميراث فرهنگي اشاره کرد و گفت: قوانين مربوط به ميراث فرهنگي بايد بازخواني شود، زيرا حداکثر جريمهاي که براي مجرمان و تخريبکنندگان آثار تاريخي درنظر گرفته شده 10 سال زندان و پرداخت جريمه نقدي است. درحالي که با تخريب برخي آثار تاريخي ديگر نميتوان نمونهاي از آن اثر را پيدا کرد.
سرپرست حقوقي سازمان ميراث فرهنگي استان تهران با بيان اينکه تخريب برخي آثار منحصر به فرد در چين حکم اعدام دارد، گفت: بايد مجازات تخريبکنندگان و يا متجاوزان به آثار تاريخي همانند آثار تاريخي ارزشگذاري شود و مجازاتها متناسب با ارزش تاريخي اثر باشد.
وي با اشاره به مفيد خواندن آموزش قوانين ميراث فرهنگي به قضات کشور، خاطرنشان کرد: فارغالتحصيلان رشته حقوق در دانشگاه حتي يک واحد درسي درباره قوانين ميراث فرهنگي نميگذرانند و بنابراين قوانين ميراث فرهنگي يا گردشگري برايشان ناملموس است.
وي در پايان تاکيد کرد: وزش قضات ويژه ميراث فرهنگي از ضروريات است.
/S/H/115
انتهای پیام/